Cadeaubon

Een unieke beleving cadeau!

Wij hebben ontzettend leuke cadeaubonnen!
Een bon in een ontzettend leuk doosje in een leuk tasje! Speciaal voor jou om te geven. 
Iedereen kent het wel, je hebt een gender reveal party, baby shower of kraamvisite. Maar ook voor de feestdagen, moederdag, vaderdag of verjaardag en je weet niet wat je moet geven. Een cadeautasje van Lux baby Spa!

Vergeet ook niet dat alle moeders en vaders dit ook leuk vinden om te krijgen van hun partner als cadeau. Een momentje samen.

Op de bon kunnen wij een behandeling vermelden. Of je kunt een bedrag cadeau geven, in te wisselen voor behandelingen en producten. Bonnen met een bedrag zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro. De bon is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Je kunt de bon hier bestellen en op afspraak komen afhalen, natuurlijk mag je ook op afspraak in de baby spa langs komen om zelf een cadeaubon samen te stellen. Betaling kan per pin of contant. 

Woon je wat verder weg en wil je de bon verstuurd hebben kan dit natuurlijk ook, de kosten voor het opsturen bedragen 2 euro voor een cadeau kaart in een envelop en de kosten voor een cadeaubon in het doosje met een tasje zijn 4,50 euro. Wij sturen u dan een betaalverzoek voor de bon en verzendkosten.

Het kan ook zijn dat je de bon snel nodig hebt, dan is het nog mogelijk om de bon per e-mail (gratis) te laten versturen, betaling kan dan doormiddel van een betaalverzoek. Houd er wel rekening mee dat de bon dan niet super leuk is ingepakt.

Mocht je de bon verstuurd willen hebben naar de ontvanger, laat dit even weten in de opmerking.

Mocht je een leuk cadeautje wensen, maak een afspraak en kom even langs.
Eventueel uit te breiden met een cadeaubon of gewoon een leuke cadeautje met een bon.

Vragen? Vul het contactfomulier in, stuur een mailtje of een berichtje via whats app.

Cadeaubon bestellen