Over mij

Welkom bij Lux Baby Spa. Mijn naam is Yvonne en vanaf 2023 kan ik mezelf trotse eigenaresse noemen van Lux Baby Spa. In 2020 ben ik zelf moeder geworden van onze zoon Liam en heb ik zelf ervaren hoe leuk het is om moeder te zijn, en tevens te ervaren waar ouders door heen moeten de eerste periode. Deze vroege baby periode kan ontzettend zwaar zijn. De verschillende kwaaltjes in combinatie met het huilen, en later krijgen van de tandjes, zorgen ook bij de ouders regelmatig voor veel slaaptekort. Ik heb zelf met Liam mogen ervaren hoe fijn en ontspannen een behandeling in een Babyspa is.

Voor het opstarten van mijn Babyspa heb ik zo’n 10 jaar in de hotellerie gewerkt, waarbij service en gastvrijheid altijd het belangrijkste waren in mijn vak. Na ons bezoek aan de babyspa met onze zoon Liam, kwam ik op het idee dit voor mezelf te gaan doen. Na een succesvolle afronding van cursussen docent Shantala babymassage en EHBO certificaat voor kinderen en baby’s kon ik daadwerkelijk aan de slag. Met Lux baby spa doe ik er alles aan om jullie onvergetelijke en heerlijke ontspannen uurtjes te bezorgen in de baby spa. De koffie staat altijd klaar! Geniet van het momentje samen, het gaat allemaal al veel te snel.

Ik wil mensen meegeven om even bijzonder en alleen samen met je baby te zijn. Vooral ook om je periode van verlof bijzonder en ontspannen af te sluiten.

Onze baby spa is gecertificeerd door Baby Spa Netwerk. Wij dragen daarom het officiële keurmerk voor baby spa’s.

Baby Spa Netwerk zorgt ervoor dat ze in kaart brengen welke baby spa’s voldoen aan kwaliteitsnormen op gebied van gezondheid, veiligheid en hygiëne binnen de baby spa.
Met onze certificering kunnen wij aantonen dat wij hieraan voldoen.
Door middel van jaarlijkse scholingen houden wij onze kennis actueel binnen de baby spa.
Op www.babyspanetwerk.nl is meer informatie te vinden over het keurmerk en waar onze baby spa aan voldoet.

 

Certificaten

Wij doen er alles aan om jou en jouw baby een gevoel van thuis te geven bij Lux Baby Spa. Wij bieden deskundige begeleiding tijdens de floatsessies waarbij baby en ouder(s) heerlijk kunnen ontspannen. Het zal tijdens deze sessies aan niets ontbreken.

Naast het floaten en de babymassage zijn er in de wellness verschillende verzorgingsproducten te verkrijgen. Natuurlijk verkopen we ook cadeaubonnen en cadeautjes, waar we ook mooie pakketjes van kunnen maken. Leuk als kraamcadeau of voor een babyshower! Stuur me gerust een bericht als je iets wilt bestellen!

De spa is gevestigd aan de Prins Hendriklaan in Helmond. Parkeren kan op privé terrein voor de deur.

Behandelingen

Vrij bewegen in een mini jacuzzi

Even alleen maar oog voor elkaar.