Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Je boekingsafspraak kan tot 48 uur voor bezoek kosteloos worden verplaatst (niet geannuleerd). Binnen 48 uur kan verplaatsen helaas niet meer en zijn wij genoodzaakt de aanbetaling in te houden, omdat het voor ons dan niet mogelijk is nog nieuwe afspraken in te plannen.  

In geval van ernstig ziek, koorts, griep, RS virus en ontstekingen. Let ook even op bij een huidafwijking, navelbreuk, hartaandoening en vaataandoeningen. Wacht ook even als een baby geopereerd is.
Maar ook moet je 48 uur wachten na een vaccinatie.

Dit is heel persoonlijk. Probeer een sessie zo te plannen dat je baby geen honger heeft en zo uitgerust mogelijk aan de sessie deel neemt, Stel je baby van tevoren niet te veel bloot aan prikkels. 

Ja onze baby floats zijn 100% veilig. Ze zijn goedgekeurd volgens Europese normen. Op een veilige manier kan jouw baby komen dobberen.

Wij vragen je om 5 minuten van te voren aanwezig te zijn zodat we op tijd met de sessie kunnen beginnen, maar maximaal 10 minuten van te voren in verband met voorbereidingen voor uw bezoek.

Per baby mogen er maximaal 4 personen mee komen. Wij zijn dol op kleine kinderen. De behandeling is privé maar houdt er wel rekening mee dat kleine kinderen een afleidende factor kunnen zijn. Wij adviseren 2 volwassenen per baby voor de rust van de baby.

Een bezoek in de babyspa is erg intensief voor de kleintjes, daarom raden wij aan om de spa met een gevuld buikje te bezoeken en je baby zo uitgerust mogelijk.

Luier, voeding, speeltje of knuffel en een speen. Makkelijke omslagkleren voor na de sessie.

Vanaf 4 weken dat het navel stompje volledig geheeld is tot ongeveer 14 maanden.
De babymassage vanaf 6 weken tot ongeveer kruipleeftijd, dit is ongeveer 8 maanden.

Floaten is erg intensief, en duurt ongeveer 10 tot 30 minuten. Voor een jongere baby zal dit korter kunnen zijn. Zij raken sneller vermoeid. Wij kijken altijd naar de signalen die je baby afgeeft. Het is aan ons en aan de ouders om hierin grenzen te bewaken.

Een babymassage duurt 5 tot 20 minuten. Voor een jonge baby kan dit dus bijvoorbeeld maar 5 minuten zijn. Het kan dus voorkomen dat we niet het hele lijfje kunnen masseren. Er wordt altijd gekeken naar de signalen van de baby wanneer gestopt dient te worden. Het welzijn van de baby staat bij ons voorop!

Foto’s en video’s maken mag. Natuurlijk vinden wij het leuk als je ons tagt in je bericht.

Het is vrij warm in de spa, dus trek laagjes aan.
Als je een massage hebt geboekt, doe sieraden alvast af.